Még itt vagyunk és csevegünk.

Discussion in 'Magyar szekció' started by Lautus, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. dina10

  dina10 User

  Ennek a városépítős sokévesnek a legnagyobb előnye, hogy nem rombolnak le mások, építgethetünk saját rászánt-időnknek megfelelően, haladást kezdetben elősegítő (és tényleg kifizethető) BB váasárlás szinten. Érthetelen, hogy miért amortizálták nullára a bigpointosok, egy minimális reklámmal is tízezreket kapcsolhattak volna be csak azzal, hogy "rád van bízva" és csak rád... de ezt kihagyták... sok másik egymást gyilkolászó játék van, ebből meg csak egy volt... legalábbis amit ismerek, na jó tyúkokat nem akarok nevelni neten:)
   
 2. -vica00-

  -vica00- User

  Sziasztok!
  Már (viszonylag) régóta játszok a játékkal de a fórumon még új vagyok.
  A régi, magyar nyelvű leírását az épületeknek el lehet érni valahol?
   
 3. Lautus

  Lautus User

  Szia!
  Sajnos nem.:(
  De a google fordító nagyon jól használható.:)
   
  pityu174 likes this.
 4. beamama

  beamama User

  Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy mikor lesz kapcsolat az egyes városok között? MIért nem lehet átjárni, csereberélni stb:???
   
 5. pityu174

  pityu174 User

  Szia,:) gondolom a főváros és a sziget közötti híd már elkészült (amit feladatok teljesítésével lehet elérni), utána jön a kertváros és a hegység. Ezért úgy gondolnám,:) hogy vagy egy összekötő utat sikerült véletlenül áthelyezni és a főút megszakadt, vagy régen;) a híd (vagy kapu) kattintásával lehetett átjárni a területek között, amit most az alsó parancssor területváltás (földgömb ikonja) helyettesít:);), szerintem...:):):) De kevés az infó, egyenlőre ennyi ötletem van:):rolleyes:
   
  Lautus likes this.
 6. beamama

  beamama User

  Nem erre gondoltam, ,hanem a másik játékosok városába jó lenne átmenni, szétnézni, cserélni , adni-venni stb.
   
  ladiko likes this.
 7. pityu174

  pityu174 User

  Hát ez ebben a játékban nem létezik, sajnálom...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
   
  Lautus likes this.
 8. beamama

  beamama User

  Sziasztok! hogy növelhetem az energiát? Kösz a választ!
   
 9. Lautus

  Lautus User

  Szia!
  ERŐMŰVEK építésével. Mivel egyben hangulat rontó hatásuk van, a hangulat kiesést is pótolni kell.
  [​IMG]

  Vagy:
  Energia csökkentő FEJLESZTÉSEK telepítésével. Mivel százalékosan csökkent, a nagyobb energia igényű épületeknél felrakva hatékonyabb.
  [​IMG]
   
  Last edited: Apr 5, 2019
  pityu174 likes this.
 10. llaagg

  llaagg User

  Elég rég jártam erre, de gondoltam megnézem mi változott. Úgy látom a játékban semmi változás vagy fejlesztés nem volt, a fórumot viszont rendesen tönkrevágták. Már keresgélek egy ideje de még mindig nem találom se az épületek leírását. Pedig régen milyen jó magyar leírások voltak :(

  És úgy látom, az eltelt hosszú idő alatt az alap hibák javítására se szántak egy percet se :) Az event elindítása után a sütödébe lépve ismét azonnal megfagy a játék (másik böngésző megvolt, sütik, előzmények, flash szemét törölve). Na meg érdekelne, hogy ha a nagyobb böngészőknél megszűnik a flash támogatás akkor a játék is végleg megszűnik?
   
  Last edited: Apr 6, 2019
 11. dina10

  dina10 User

  ... hát mostanra kifújt a 100%-os nézet is, 80%-ra beállítva és ugrálva ki a be a teljes képernyős módból még úgy ahogy játszható:)
   
  Lautus likes this.
 12. csilla-10

  csilla-10 User

  Sok lehetett a panasz, mert javították. :)
   
  chagaal and Lautus like this.
 13. Lautus

  Lautus User

  Talán mégis van valaki a "vonal másik végén".:)
   
  pityu174 and chagaal like this.
 14. ladiko

  ladiko User

  Tudja valaki hogyan lehet szert tenni 5-nél több fűrésztelepre, 3-nál több pékségre? 40.szinten is 5 és 3 van belőle, és állandóan faárura péktermékre várok, de bővíteni nem engedi. Súgjátok meg a lehetőségeket, vagy melyik szinten lehet esetleg ismét építeni. Előre is köszi.
   
 15. Lautus

  Lautus User

  Én ezt találtam a fórumon:

  a 65.-en Fűrésztelepet, a 75.-en Farmot kapsz.

  A Húsvéti, és a Téli olimpiai eventeken lehetett Sütödét nyerni.
  Képzeld el, akinek sikerült 3 Húsvétit lenyomnia .........!
  Valamint úgy emlékeszem, annó BB-ért is lehetett 2 db Sütödét vásárolni.
  Olykor-olykor voltak olyan Fórum játékok is, ahol valamelyik termelő épületet volt a fődíj.

  Nem elszomorítani akarlak, de ezek a lehetőségek már nagyon régen nem működnek, s nagyon kicsi az esélye pl. egy újabb húsvéti evetnek.:(
   
  Nandras1, pityu174 and ladiko like this.
 16. ladiko

  ladiko User

  Köszi az infókat. Nem lettem boldogabb. Úgy érzem ez a kézifék a játékban.
  A 65.szint nagyon távoli, a 75.-ről már nem is beszélnék...
  Néha a szerencsekerékben fel-fel tűnik, de nincs úgy megírva a játék, hogy lehessen nyerni. Mindig ugyanazokat nyerem, amit amúgy is meg lehet venni vagy le lehet gyártani... ;)o_O
   
  Lautus likes this.
 17. llaagg

  llaagg User

  Még régen eventekből jött össze plusz sütöde. De kell is, mert a motoros event anélkül esélytelen. Most 6 sütödével már egyszer sikerült megcsinálni. A fűrésztelep meg jöhetne, de 65-ös szint az messze van még.
  Szerencsekerék meg csak szívatás, mert mindig a jó cuccok mellett áll meg :)
   
  Nandras1, pityu174 and ladiko like this.
 18. gakaba

  gakaba User

  https://www.hattrick.org/?inviteRef=YDT7VN

  Ha esetleg valaki szereti a focit és lenne kedve egy nem túl időigényes online focimenedzselős játékra akkor katt a linkre ;) Rising mellett é ezzel szoktam játszani :) "Ez itt a reklám helye volt"
   
 19. chagaal

  chagaal User

  Hát ha még egyáltalán benéz ide valaki... eddig ezt gugliból indítva játszottam, utóbbi időben csak az EDGE-ből indítható, egyszeri engedélyezéssel... 64 múltam, mára nincs érkezésem rákeresni a miértekre, szóval mi a gond ezzel a Flash Player-el, hogy kérdőjelessé tette ezt a játékot, amivel indulás óta játszom? Mik a kockázatok, ha az EDGE-ben engedélyezem? Vagy felejtsem el, fene tudja milyen kockázat miatt ne is nyissam meg?
   
 20. Lautus

  Lautus User

  Szia!
  Én még be-be nézek.

  Idézet egy 1997. évi cikkből:

  Végre eljött az idő, ugyanis az Adobe kitűzött egy konkrét időpontot annak, hogy mikor küldje végleg nyugdíjba az egykoron dicső, de az utóbbi években inkább a potenciális sebezhetőségek melegágyává vált Adobe Flash-t. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy 2020 végére teljesen megszüntetik a Flash Player frissítését, valamint hivatalosan, az Adobe-n keresztül letölteni sem lehet majd.”

  A böngészők többsége ma már jelzi, ha olyan programot akarsz indítani, amelyik Flash Player –t használ. Egyenlőre még engedélyezheted, vagy már most egy olyan programot, (játékot) keresel amelyik Flash Player nélkül fut. Mindenképpen ez lesz a jövő, ezt megkerülni csak ideig óráig lehet.

  A Bigpoint azt ígéri, hogy játékait alkalmassá teszi a F.P. nélküli működésre. Lehet hogy így lesz!?!?o_O

  Szerintem 2020 végéig még biztonsággal játszhatunk. Hogy utána????:rolleyes:

  Azonban új, F.P.-t igénylő játékot butaság lenne elkezdeni.

  Jelezz vissza ha elolvastad.
   
  pityu174 and chagaal like this.