Ahoj

Discussion in 'Česká sekce' started by stevosko, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. krtek22

krtek22 User

Tak to by bylo super:);):rolleyes::p

anilvap and stevosko like this.
  2. Marcus711

Marcus711 User

Ahoj, všem jak je krásné zase vidět informace v češtině a slovenštině.

3. Sorac

Sorac User

Tak jsem zvědav, zda tu najdu nějaké řešení této hry. Zatím jen koukám a klikám a nic z toho

4. hudy536

hudy536 User

Ahoj, tak jsem tady taky...:D....mám velkou radost, že to vyšlo, super!

a Dandu znám velmi dobře z jiné hry o:))

5. maxipesfyk

maxipesfyk User

ahoj,je příjemný zase slyšet češtinu.

6. .Jairo.

.Jairo. User

Propagujem TOP 100, zapisujte sa ľudia, zapisujte, pozrite kto je na čele :eek:, to snáď nie, kde sú tí čo bývali na popredných priečkach? :p:D:p;)

EDIT: Sorac, FAQ máme stiahnuté zo starého fóra, ale verte mi, že keď sa na to pozriem ako to uložilo, je mi na zaplakanie, takže to chvíľu bude trvať, kým sem odznova nahádžem komplet všetko zo starého fóra.

stevosko likes this.
  7. hudy536

hudy536 User

A kde ta Topka je? Je myšlena mezinárodní nebo jen česko - slovenská? Pokud ji najdu, tak se zapíšu...
    díky za info

stevosko likes this.
  8. stevosko

stevosko User

9. maxipesfyk

maxipesfyk User

škoda,že mi kdysi dávno zlatý chalupy rozházeli počet obyvatel.Žebříček by mi zase oživil hru.Možná to zkusím sečíst barák po baráku

stevosko likes this.
  10. Sorac

Sorac User

Jairo: Já to už pomalu vzdávám. Poslední rada od těch anglánů byla, že mám vše zbourat a ono mi to vrátí suroviny na stavbu čehosi nového. Samozřejmě se to nestalo. A tak mám trochu prázdného placu a vlastně nic nedělám ( nemám z čeho)

11. .Jairo.

.Jairo. User

A v čom je vlastne problém, Sorac?

12. Lidičky - vrátil jsem se za pár dní a co to nevidím? To je milé překvápko :):):). Díky moc .... RÁD VÁS VIDÍM!!!
    Já jsem měl na konci roku tak trochu problém s matikou a teď musím šrotit celé prázdniny, abych zvádnul reparát. Jo, i mistr tesař se někdy utne ... držte mi palce, nebo mě naši "vydědí" a bábrdlína "vykostí" ...

mamysek, alan.68, Marcus711 and 3 others like this.
  13. stevosko

stevosko User

Neboj Salátku, ak chceš dediť, môžeš po mne (ale ešte mi daj kus času). Alebo prídi na doučovanie - možno matiku ešte zvládnem, ak by ti stačilo to, čo sme sa učili v minulom tisícročí...

14. Isaboo

Isaboo User

Salátek jede s rodiči (teď nějak) kamsi do Vysokých Tater. Tak si dej pozor, aby se cestou nezastavil ;) (tomu zeleno-hlavo-dutému chlapci momentálně nejde ani tak o dědictví, ale spíš o život - matka vyhrožuje disciplinárním řízením a následnými tvrdými postihy).
    Prozatím utratil náš Salátek veškeré své brigádou pracně vydělané penízky za doučování (matka je kruťas :oops:).
    Jinak ale musím uznat, že už bych matiku sama asi taky nedala ... a je mi ho docela i líto. Tak držte palce přátelé ...

15. stevosko

stevosko User

Tak keby zablúdili aj do Nízkych Tatier, k nám pod Ďumbier, tak budem veľmi rád. A Salátek je šikovný, určite sa vykecá aj z matiky....

mamysek, anilvap and Isaboo like this.
  16. Sorac

Sorac User

Jairo: Problém je v tom, že tak nějak nemohu nic dělat. Dostal jsem radu ať všechno zbourám, že se mi vrátí suroviny. Nedostal jsem nic a teď sem chodím jen koukat. Chybí tu smysluplný návod

17. krtek22

krtek22 User

Tak jsem si taky šupla d;)o topky snad to trochu změní pořadí našich barev.

anilvap, stevosko and Isaboo like this.
  18. hudy536

hudy536 User

Už 2x jsem se zadávala do Topky anglicky a kdykoliv si pak hodím jinou stránku, aby se mi přeložila do ČJ, tak mi to v Topce taky zůstane česky...aspoň to tak vidím já...můžu se zeptat, jak mě tam vidíte vy, mám to česky nebo anglicky?
    díky moc...

19. stevosko

stevosko User

Ahoj hudy, teraz ťa vidím česky

20. hudy536

hudy536 User

Díky, tak já to jdu potřetí opravit...ale proč mi to tohle dělá?!

stevosko likes this.