Ahoj

Discussion in 'Česká sekce' started by stevosko, Jul 27, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. .Jairo.

.Jairo. User

Sorac, nejaké suroviny kúpiš na trhu, postav najprv máličko obytných budov, pokry im potreby a nezabudni na elektrárne a na začiatok ti stačí aj jedna píla a jedna farma.

StarostkaJana and alan.68 like this.
  2. danda-vnovis

danda-vnovis Board Administrator Team RisingCities

Zdravím hudy536, zkontroluj si vždy nahoře v prohlížeči, zda máš zapnutý překlad nebo ne. Může tě to mást, jinak tvůj příspěvek vidím v pořádku anglicky (bavím se o tom v topce).
    Je totiž dost dobře možné, že jsi to anglicky měl a zobrazoval se ti pouze překlad.
    Tak sem koukla do historie příspěvku a viděla sem už tu první tvou verzi anglicky.

Prima hru danda :)

StarostkaJana likes this.
  3. alan.68

alan.68 User

Zdravím, přátelé

4. Zdravím.

StarostkaJana, Isaboo and stevosko like this.
  5. hudy536

hudy536 User

Díky, já jsem to už opravovala...a pro upřesnění jsem holka O.))

6. danda-vnovis

Promiň, zapíšu si tě do holčiček :)
    Danda

StarostkaJana and alan.68 like this.
  7. Isaboo

Isaboo User

Tohle si musím zapsat do deníčku ... po šíleně dlouhé době se mi v kině promítl jeden film (neuvěřitelné - a milé ;)).

8. stevosko

stevosko User

KINO??? A to je čoooo? To ani neviem, že také niečo niekedy aj bolo a fungovalo....

9. Isaboo

Isaboo User

Naposledy fungovalo nějak krátce před vánoci a od té doby nic. Dnes jsem na něj klikla omylem a ejhle :):):)

10. stevosko

stevosko User

Aj ja som klikol a ejhle - nič ako vždy. Asi to bude tým, že patrím medzi tých šťastlivcov, ktorým kino nefungovalo ani vtedy, keď fungovalo ostatným.

11. Isaboo

Isaboo User

No, asi byl jen jeden jediný filmeček a ten jsem sebrala já (omlouvám se :)), ten příští třeba vyjde tobě ;)

StarostkaJana, anilvap and stevosko like this.
  12. hudy536

hudy536 User

Tak mně to promítlo včera 1 filmeček a dneska taky jeden...asi to chce zkoušet, tak vzhůru do toho!

13. alan.68

alan.68 User

Ano jupíííííííííí hned jsem to pustil :)

14. Sorac

Sorac User

• Vulgarism
    Tak vůbec nechápu o čem tu je řeč. Je úplně jedno, zda to je česky a nebo

***edit admina: odstraněna vulgarita***danda

Last edited by moderator: Aug 9, 2017
  15. danda-vnovis

Zdravím Sorac, prosím nepoužívej rasistické výrazy, to se opravdu nedělá a když něco nevíš, stačí se jenom zeptat.
    Řeč je o kině ve hře - kde se dá za odměnu shlédnout film nebo ukázka.
    Místo hledání důvodů, proč něco nejde, zkus hledat řešení, jak docílit toho, abych to pochopil.

Shlédnutí filmu ti umožní budova "Městské kino"

[​IMG] [​IMG]
    Kliknutím na budovu kina se dostaneš dovnitř a dole vpravo je "Spustit film"
    Abys mohl kino sledovat, musíš nejprve budovu postavit na plochu. Neznamená to však, že pokaždé, když tam vstoupíš, tak pro tebe bude film k dispozici. Hláška, že žádné video není k dispozici je běžná a nejedná se o chybu.

Danda

16. Kino mi síce nejde, ale koleso šťastia mi doprialo 90 MD - a s bonusovým lístkom rovno dvojnásobnú porciu :D:p:cool:

mamysek, anilvap, maxipesfyk and 5 others like this.
  17. Sorac

Sorac User

Já se tu ptám už přes rok a pořád nikde nic. Nakonec mi ti zrádci řekli, že se tu smí jen zrádcovinou. Co je na pravdě rasistického???

18. borsan

borsan User

Kino môžem nazvať Kino mého mládí ,ako mi spustilo posledný film tak som dosť zostarol:D

Isaboo and stevosko like this.
  19. .Jairo.

.Jairo. User

Sorac, o čo ti ide, keby si sa pýtal na konkrétne veci, tak sa ti odpovie, ja som ti ku začiatkom hry odpovedala, Danda ku kinu tiež. Týmto svojím správaním dosiahneš, že sa na fórum dlhšiu dobu nedostaneš. Takže ti to asi bude nanič!

mamysek, StarostkaJana and Isaboo like this.
  20. Isaboo

Isaboo User

Kino mi minule seklo celou hru (pokaždé, když jsem ho se pokusila zapnout - tak se to seklo) .. už to ani nepokouším ... nebaví mě to pořád restartovat. Salátek se mi toulá někde ve Vysokých Tatrách a já se mu tu starám o jeho dva osmáky ... (ti chudáci vždycky strašně piští, když jdu pryč - asi jim ta hlava dutá zelená taky chybí ;)). Jmenují se Čipík a Dejlík a jdu jim dát každému jednu mandličku (aby jim nebylo tak smutno :rolleyes:).

borsan, anilvap and stevosko like this.