Játék probléma a mozival kapcsolatban

Discussion in 'Game Discussions & Feedback' started by Federer2019, Mar 15, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
 1. Szeretnék jelezni egy problémát a mozival kapcsolatban, elméletileg naponta 10 kisfilmet lehetne megnézni rajta, de Én hiába próbálkozom már több mint 1 hónapja szinte majdnem minden második nap, de idáig még egyszer sem sikerült. A reklámok blokkolása ki van kapcsolva a gépen, tehát nem ezzel van a baj. Remélem tudtok majd segíteni minél gyorsabban, mert így rengeteg busás bankótól foszt meg a játék sajnos.
  Ráadásul felajánlja a játék, hogy keressek ingyen busás bankót ha megnézek bizonyos oldalt, de azt már fel se hozza, mert mindig azt írja, hogy az Én országomban nem elérhető ilyen.
  Kicsit már bosszantó, hogy nem lehet busás bankót szerezni.
  Kérlek segítsetek ebben.
  Nagyon köszön előre is.
   
 2. s.c.lynx

  s.c.lynx Game Administrator Team RisingCities

  Please remember that all postings in the main forum must be in English.

  As has been stated before. The cineplex the content and rewards are controled by the interests providing the ad. Certain areas have unlimited number of ads (appearance) and others have none. It all depends on the vendors choice of where they want their ads to be displayed. We here at RC have no control over the selection or duration of the advertisements. We are a conduit for the vendors.
   

Share This Page